Desinfectie oppervlakken


HelderPlus desinfecteert oppervlakken en omgevingslucht in scholen, kantoren, bedrijfsgebouwen, sporthallen en alle overige gebouwen waarin het belangrijk is dat mensen zich in een schone werk- en leefomgeving bevinden.


Juist in deze tijd waarin de anderhalve meter samenleving het nieuwe normaal is geworden is dit actueler dan ooit.

Bij een gebouwdesinfectie worden het Coronavirus, Norovirus, MRSA en Hepatitus B gedood.

Werkwijze


Naar aanleiding van uw aanvraag leggen wij een bezoek bij u af om de situatie in kaart te brengen, hierna stellen wij het juiste desinfectieprogramma voor u samen.

Elke desinfectie word vooraf met u besproken om ervoor te zorgen dat er een voor u optimaal resultaat bereikt wordt zonder overlast.

Wij desinfecteren voor u uw ruimten door middel van een desinfecterende nevel door de ruimten te verspreiden. Deze nevel elimineert bacteriën, virussen, schimmels en gisten.

Als dit gewenst of noodzakelijk is dan voeren we aan oppervlakken nog een aanvullende desinfecterende behandeling uit. Na de desinfectie zal er een algeheel 0-punt gecreëerd zijn.

HelderPlus werkt uitsluitend met producten die aan de laatste wet- en regelgeving voldoen.

Het zijn zelfwerkende producten die na gebruik slechts water en zuurstof als restproduct hebben.

Voor u dus de garantie dat nadat de ruimten door ons vrijgegeven zijn, de mensen daarin niet meer worden blootgesteld aan desinfectiemiddelen! De ruimtes zijn volledig veilig na onze behandeling.

Desinfectie drinkwatersysteem


Bij een positieve uitslag van de monsternamen van het drinkwatersysteem dient het drinkwatersysteem gedesinfecteerd te worden. Dit kan op verschillende manieren uitgevoerd worden, zowel thermisch als chemisch. HelderPlus gebruikt KIWA-gecertificeerde producten. Hierdoor kunnen wij snel en veilig de aangetroffen vervuiling uit het drinkwatersysteem verwijderen. Na de behandeling is het drinkwater schoon en veilig voor gebruik.